Sökes: nya personer till styrelsen!

Nu närmar det sig årsstämman och föreningen söker nya personer som vill engagera sig i styrelsen eller valberedning.

Nya styrelseledamöter sökes

Styrelsen har möte en - två gånger i månaden på kvällstid med undantag en period under sommaren och under juletid. Då föreningen är stor och har god ekonomi så anlitas fastighetsförvaltare för att sköta den löpande verksamheten och skötseln så som bokföring, utföra förbättringsarbetet i fastigheten etc. Styrelsens uppgift är att ha en överblick, prioritera vad vi ska utveckla i föreningen, bidra med kloka tankar eller nya idéer. Det är ett bra sätt att lära känna dina grannar samt påverka din boendesituation. Vill du exempelvis måla om fastigheten eller behålla nuvarande avgiftsnivå?

Marita och Kristian har gjort ett fantastiskt jobb, nu är det dags för dig att bidra!

Till detta möte kommer Marita och Kristian att avgå från styrelsen. Kristian har suttit som kassör i styrelsen sedan föreningen bildades och Marita har de senaste två åren varit ordförande i föreningen och de har båda stått för en kontinuitet och starkt bidragit till att vi har en sådan stabil förening som vi har idag. Nu är det dags för andra föreningsmedlemmar att bidra!

Vem kan gå med?

Alla passar i styrelsen och vi behöver många olika kompetenser och perspektiv. Är du händig och kan ha synpunkter på hur våra hantverkare sköter sina uppdrag? Har du en förståelse för ekonomi eller projektledning? Gillar du växter och estetik? Det finns behov för alla.

Kontakta valberedningen på den mejl som lämnats i ert postfack nyligen av vår valberedningen Victor, Marianne och Max. 

Missa inte chansen att påverka i vår förening!

/Styrelsen och valberedningen